Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Nyheder

Så vendte Jens og Kurt hjem fra vores Fantastiske revir i Østrig, som igen leveret god jagt.

Igen i år har vi fået skudt mange flotte hjort rundt omkring i den store verden.

Brunstjagten efter den RØDE sommebuk har været godt igang i år. Vi har haft jæger i Letland, Serbien, Ungarn, England, Rumænien og Polen. Se flere foto på vores galleri.

Igen har vi haft 2 jægere på Mallorca efter ballard ged og IGEN med stærke flotte trofæer. Se HELE tilbuddet HER, det er Danmarks bedste pris.

test

Vi har haft vores bedste sæson i Polen i de 10 år Field and Forest Hunting tours har solgt jagtrejser. Både med antalet af jæger, men da også med antalet af bukke og stærke trofæer.

Igen i år har vores revir i Ungarn givet vores jægere flotte trofæer, og ikke mindst rigtig god jagt. Se hele tilbuddet HER.

Vi har lige haft 4 jægere i Serbien. Medaljebukke a libitum der blev nedlagt 21 bukke, fordelt på 3 Guld. 7 Sølv. 8 Bronze og 3 lige under Bronze. Største buk omkring HELE 160 point. Så tøv IKKE med at booke dette SUPER sted. se HELE tilbuddet her.

Igen har vi haft jægere på Mallorca for at nedlægge Ballard ged, og igen med succes. Drømmer du om dette trofæ, så har vi Danmarke billigeste pris. Vi har 100% succes i HELE Spanien. Se hele tilbuddet på Ballard ged HER.

 


Igen har Field and Forest hunting tours leveret et SUPER resultalt i Spanien. Hele 7 jægere i samme gruppe. og de skød nogle SUPER flotte trofæer. Se flere trofæer under vores galleri. Her finder du nok Danmarke bedste pris på Becetis Ibex.

Endnu engang har vores drivjagter i Kroatien leveret varen. Denne gruppe skød HELE 59 vildsvin først i Jan. 2018 Se tilbuddet HER.

  Logon