Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

England

Er du til god bukkejagt ?? og til gode trofæer ?? så har vi stedet i Sydengland. der skydes hvert år bukke over 600g. og 500 g. er helt normalt. Se hele tilbuddet HER. 

Bukkejagt_i_Somerset_2018.pdf

Dette tilbud er på et revir hvor der ikke skydes mere end bare 10 sikaer. men de er så ALLE i medalije klassen. så står der en STOR sika på din ønske sedl så kig HER.

Sikajagt_i_Somerset_2018.pdf

Vi har et rigtig godt revi i england hvor du kan skyde en rigtig god hjort, til gode penge. man betaler pr. ende, og normalt er de på 12 til 22 ender. og vejer omkring 7 til 11 kg. Se hele tilbuddet HER.

Hjortejagt_i_England_2018.pdf

Vi har et revir tæt på Bedford på 5000 ha. som har en kæmpe bestand af CWD og muntjac. så ønsker du jagt på disse arter, SÅ er det stedet. Klik her for at se tilbuddet.

Muntjack_og_CWD_i_Somerset_2018.pdf

På vores hundyrsjagter i England kan du skyde dåvildt, råvildt muntjac. og CWD med en lille merpris. der kan naturligvis ogaså skydes trofæer. Se hele tilbuddet HER. 

Hunddyrsjagt_i_Somerset_fastpris_2018.pdf

Er du til duejagt??? så har vi stedet hvor der ikke komme duejæger hver uge. og der er rigtig gode chancer for at skyde godt med duer. Se hele tilbuddet HER.

Duejagt_i_Somerset_2018.pdf

  Logon