Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Letland

Letland byder på store natur oplevelser, til jægerne der sætter pris på jagt når det er bedst.De store skove, de grønne enge er et eldorado for vildtet, dog må man ikke samling vildttætheden med f.eks. Polen eller Ungarn.Som jæger i Letland kan man opleve bukke, svin, bæver elg, ulv og los på vores revirer.

Vi kan tilbyde 4 grupper på bukkejagt, 2 grupper af min. 3 jæger og max 5 jæger til præmieren som er den 1/6 og 2 grupper af min 3 jæger og max 5 jæger til brunsten som falder omkring den 1/8. Vi har valgt kun at lave 4 grupper for at give det bedste resutater. Så book din tur NU hvis du kunne tænke dig jagt efter buk i Letland. Se hele tilbuddet HER      

Bukkejagt_i_Letland_2018.pdf

På vores bæverjagter i Letland kan vi kun tilbyde optil 3 grupper for, at kunne opretholde et rigtig godt resultat. Bedste termin fra den sidste uge i marts og de 2 første uger i april. Se hele tilbuddet HER.

Bæverjagt_i_Letland_2018.pdf

Vi har kun en drivjagt tilbage i Letland i år. Resten er genbooket. På denne drivjagt vil der kunne nedlægges elg, kronvildt, råvildt, vildsvin. ræv og med en lille mulighed for ulv. termin for denne drivjagt er 12 til 16 okt. 2017 eller 20 til 24 okt. 2017 KLIK HER for at se hele tilbuddet.

Drivjagt_i_Letland_2018.pdf

Til ham der ønsker at skyde en elgtyr. enten hvor man pursher dem, måske har men held til at kalde dem. og naturligvis med en smule anstand. så er der en god chance for det vil lykkes. Se HELE tilbudder her.

Elgjagt_i_Letland_2018.pdf

  Logon