Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Ungarn

Igen i år 2018 havde vi et fantastisk resutat på vores bukkejagter i Ungarn. Der blev nedlagt flere bukke omkring 500g. netto. Største buk var på HELE 554g. netto. Så går DU og drømmer om gode bukke, så tøv ikke med at booke din næste bukkejagt hos os. Se HELE tilbuddet HER med de SUPER PRISER.

Bukkejagt_i_Ungarn_2019.pdf

Vi forsætter vores fantastiske tilbud på kronhjort i Ungarn, som ingen andre kan matche prisen på og måske heller ikke den succese vi har på skovens KONGE. Vi har netop den pakkeløsning, der passer til dig. Ring og få en snak med os om disse enestående priser. Se tilbuddet HER.

Kronhjortejagt_i_Ungarn_2018.pdf

Skal du på jagt efter muflon ??? så har vi reviret til dig. Det er et af ungarns BEDSTE, hvis det ikke er det aller bedste. Kontrakt os og få en snak om dette SUPER revir. Du kan læse hele tilbuddet her. 

Ønsker du dig en smuk dåhjort, så har vi mange revir i Ungarn, der kan levere lige den hjort du ønsker. Se hele tilbuddet HER.

Denne drivjagt taler helt for sig selv. Men er det drivjagt på vildsvin så Se hele tilbuddet Her.

På rigtig mange af vores revir skal vi hvert år have skudt en god del hundyr. Så er du til god jagt så se HER.

Dette tilbud på fasanjagt i Ungarn er lavet til hele grupper. Se hele tilbuddet HER. Men er du kun dig eller et par venner så har vi en gruppetur fra den 7/11 til 10-11-2016.

  Logon