Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Spanien

Vi kan med stolthed igen i 2018 vise vores Spanien program frem, da vi har  Danmarks mest omfattende program og måske også til de stærkeste priser. Vi holder vores stærke priser fra 2015, 2016, 2017 her i 2018.

Vi kan tilbyde alt jagtbart i Spanien, omfattende de 4 stenbukke, mankefår, ulv, 2 gemse arter, kronhjort, dåhjort, muflon, vildsvin, buk, vildged og stenhøns både med stående hund og som drivjagt. En da også falkejagt. 

Når man siger jagtrejser til Spanien, tænker de fleste nok på Ibex (stenbukke) men det kan også være en jagtrejse til Spanien på mankefår. HUSK vi har 98% succes på trofæjagt i Spanien igennem alle 9 år vi har arbejdet med Spanien.

Vi har kun lavet pris eksempel på de mest solgte vildtarter. MEN HUSK vi kan det hele i Spanien. så tøv IKKE med at ringe til os. 

Vores revir i Spanien, hvor du jager becites ibex ligger i et super flot bjergområde, og bestanden er rigtig stærk, både mange dyr og stærke trofæer. Sidst men ikke mindst bor du på på vores bjerg jagt lodge. Skal du til Spanien og skyde din første ibex eller becites, så vil du ikke fortryde dette sted. Se hele tilbuddet HER. 

Beceite_Stenbuk_i_Spanien_2018.pdf

Sierra_Nevada_Stenbuk_i_Spanien_2018.pdf

Ronda_Stenbuk_i_Spanien_2018.pdf

Vores Gredos revir er et privat eget revir. Hvor vi kun kan sige der er styr på ALT. Se HELE tilbuddet HER.

Gredos_Stenbuk_i_Spanien_2018.pdf

Vores Revir i Spanien på mankefår er et SUPER revir. vi vil ikke sige så meget om. vi syntes Vores foto taler for sig selv. Men tøv ikke med at booke denne jagt. Se HELE tilbuddet HER.

Mankefår_2018.pdf

Vi tilbyder naturligvis også jagt på Mallorca efter Baleaian ged også kaldet mallorca ged. SE HELE TILBUDDET HER.  Til måske markedets STÆRKESTE PRIS.

Balearian_Ged_på_Mallorca_2018.pdf

Som noget helt nyt har vi her i 2018 lavet gruppeture på stenhøns. se HELE tilbuddet her. Der er hele 5 gruppeture efter stenhøns i 2018.

Stenhønsjagt_2018.pdf

På vores revir med Beceite ibex skal der hvert år skydes en del afskudsbukke. det er somrel unge bukke omkring 5 år. men der bliver også skudt nogle gamle bukke som på ingen måde er et toptrofæ. så er du til bjergjagt unden det har nød at være trofæjagt, så har du en fin mulighed her. Se HELE tilbuddet HER

Beceite_Stenbuk_i_Spanien_2018_afskudsbuk.pdf

Vi har fået muligheden for at lave drivjagt på ibex får. men KUN 2 drivjagter hvert år. Se HELE tilbuddet HER.

Becetis_hundyr_2018.pdf

Vi tilbudder også jagt på mankefår får (hundyr) god bjergjagt. Se HELE tilbuddet HER.

Mankefår_hun_2018.pdf

Vulejagt i Spanien er måske ikke det de er mest kendt for. men de har rent faktisk en god stærk beatand af ulve. så ikke noget dårligt valg hvis du har en vul på din ønskeseld. Se HELE tilbudder HER.

Ulv_i_Spanien_2018.pdf

 

  Logon