Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Polen

Polen er ubetinget det mest besøgte jagtland af europæiske jægere.

Vi har derfor valgt, at sammesætte vores tilbud i Polen således at, alle vores kunder ved hvad de betaler for. 

Dette tilbud på bukkejagt er kun et eks. på det mest alm. tilbud der kan købes hos os, ønsker man noget andet, så kontrakt os og vi finder i fællesskab det revir der passer dig- jer bedst.

Vi har p.t over 35 revirer i Polen der kan tilbyde bukkejagt, dermed også det revir der passer til dig.

Pragtfulde natur Bukkejagt_i_Polen_2018.pdf

Vi har et bredt udvalg af hjorterevirer i det meste af Polen, som kan opfylde lige netop dit - jeres ønsker. Kontrakt os, så vi i fællesskab kan finde det perfekte område til jeres næste hjortejagt i Polen. Se HELE tilbuddet her.

Kronhjort_i_Polen_2018_.pdf

 

 

 

Field and Forest hunting tours råder over et af de få revir i Polen, hvor der findes Sikavildt. På det omtalte revir kan man godt forventes stræke trofæer som ligger meget tæt på medaljeklassen eller i medaljeklassen. Se HELE tilbuddet HER. Vi har allerede solgt de hjorte som er til afskydning til 2018. men book NU, hvis du vil sikkere dig en af de få hjorte i 2019.

Sikahjort_i_Polen_2018.pdf

Hos Field and Forerst ELSKER vi regulerensjagter eller hundyrsjagter som det også kaldes. Vi har igennem mange år fundet mange rigtig gode revirer, hvor der kan skydes rigtig meget råvildt, kronvildt, vildtsvin og dåvildt. Kontrakt os og få en snak om, hvad i ønsker. Se HELE tilbuddet her.

Hundyrsjagt_i_Polen_2018.pdf

 

  Logon